Over Aerohive

Slim.

Het Wi-Fi netwerk word slim via de centrale HiveManager beheerd en geconfigureerd. Dit kan via uw eigen private cloud of via de Aerohive cloud. Het netwerk blijft actief ook als er een Access Point uitvalt. Dit betekent geen single point of failure en redundancy is ingebouwd. Daarnaast blijven de Access Points gewoon werken mocht het managementsysteem uitvallen. Dit geld niet voor 10, niet voor 30 maar voor het hele Aerohive netwerk.

Simpel.

Het Wi-Fi netwerk van Aerohive maakt geen gebruik van een centrale controller en er is geen sprake van een single-point-of-failure. Access points werken volledig autonoom, wat betekent dat een organisatie continu de beschikking heeft over een veilig draadloos netwerk. Gastaccounts kunnen heel eenvoudig door de organisatie zelf worden aangemaakt. De gasttoegang blijft netjes gescheiden van de toegang die vaste gebruikers hebben tot het netwerk. De veiligheid van uw netwerk blijft hierdoor gewaarborgd. Het netwerk kan daarnaast simpel worden uitgebreid, net zo makkelijk als het inpluggen van een  IP telefoon of laptop.

Schaalbaar.

 Het Wi-Fi netwerk van Aerohive groeit met uw organisatie mee. Nieuwe access points hoeven alleen te worden aangesloten en worden automatisch door de HiveManager herkent. Door gebruik te maken van branche routers kunnen uw medewerkers eenvoudig vanuit huis op uw netwerk en kan u uw (nieuwe) filiaal snel up-and-running zijn. Voor een nieuwe vestiging is geen controller nodig, één of meerdere Access Points met internet Access is voldoende. Uw medewerkers en bestaande klanten lopen binnen en hebben Secure Access zonder ook maar iets te hoeven doen.

Secure!

Een WiFi-netwerk moet niet een zorg meer, maar een zorg minder zijn! Vooral op het gebied van veiligheid! Veiligheid is meer dan ooit een pijnpunt voor ICT- en security managers. Er zijn letterlijk duizenden bedreigingen, zowel van buitenaf als binnenuit. Bij de traditionele Wifi-Netwerken gaat u eerst het netwerk op en wordt u bij de controller tegengehouden, of dit nu een fysieke controller is of een Access Point die zich als controller gedraagt. Bij Aerohive zit de intelligentie in het Access Point zelf en wordt iedereen bij de voordeur gecontroleerd! Alle informatie in het Access Point is encrypted en bij diefstal is het Access Point waardeloos geworden. Een WiFi-netwerk moet niet een zorg meer, maar een zorg minder zijn!

Uniek PPSK. Elk device zijn eigen beveiliging

Uniek, gemakkelijk, en veilige connectie met elke gebruiker en ieder device op u netwerk

  • Private PSK’s  zijn unieke pre-shared keys, gemaakt voor zowel individuele gebruikers als voor groepen van gebruikers met dezelfde SSID.
  • Complexe configuraties zijn niet meer noodzakelijk voor de clients. Het is net zo eenvoudig als het standaard gebruikte PSK, dit maakt het  ideaal voor IoT, BYOD, en gast gebruik.
  • Het is beschikbaar voor bijna alle apparaten , waar 802.1X niet is, daardoor is betere beveiliging mogelijk voor IoT (Internet of Things).
  • Eenvoudige toegang, voor een enkel apparaat of gebruiker, zonder dat iedere gebruiker hiervan hinder ondervind.
  • Duizenden keys kunnen eenvoudig worden gemanaged en gedistribueerd via de cloud of mobiele applicaties en doormiddel van zelf registratie.

Neem contact op met ons