Aerohive in de zorg

WiFi met 100% overlevingskans

Medewerkers in de gezondheidszorg gebruiken steeds meer mobiele devices en diensten om flexibeler te zijn en hun patiënten beter te kunnen verzorgen, om beter te kunnen communiceren en samenwerken en belangrijke medische apparaten van afstand te kunnen volgen. Aerohive zorgt voor mobiliteit op een eenvoudige, veilige en schaalbare manier, met een uniek verspreid WiFi-besturingssysteem en een bekabelde oplossing, in combinatie met een krachtig platform voor cloud-services.De architectuur van Aerohive met verspreid WiFi-besturingssysteem werd ontwikkeld om de bedrijfskritische gebruikers, devices en applicaties in de medische sector naadloze aansluiting op het netwerk en een continu gebruikersgemak te garanderen.

 • Met een verspreid besturingssysteem hebt u geen draadloze LAN-controller meer nodig, waardoor er geen knelpunten meer zijn in de datatransmissie. Er zijn ook geen individuele zwakke punten meer omdat de intelligentie in de access points is geïntegreerd in plaats van één enkele centrale component.
 • Zelfherstellende access points coördineren de informatie van het netwerk en de clients om de data via de kortst mogelijke weg door te sturen, veranderende RF-omstandigheden te beheren, de aangesloten clients te verdelen, de bandbreedte toe te kennen en naadloze roaming te bieden.
 • Geïntegreerde spectrumanalyse detecteert en vermijdt eventuele storing.

Veilige en compatibele connectiviteit

Het kan een hele uitdaging zijn om nieuwe toestellen op het netwerk aan te sluiten en voor een IT-afdelingen die al meerdere locaties ondersteunt, is het vaak zelfs een hele last. Met het platform voor gecentraliseerd beheer en de services van Aerohive evenals de vereenvoudigde authenticatiemethodes kunt u moeiteloos alle devices veilig aansluiten.

 • Met de unieke authenticatiemethode van Aerohive, Private PSK, kunnen alle gebruikers en devices eenvoudig en veilig worden aangesloten op het netwerk, zonder dat hiervoor een complex certificaat moet worden geïnstalleerd en zonder dat het toestel moet worden geconfigureerd. Elk toestel op het netwerk kan worden geïdentificeerd en aan een bepaald gebruikersbeleid worden onderworpen via unieke certificaten.
 • Gasten kunnen snel registreren voor toegang tot internet waarbij de beheerder de bandbreedte kan beperken, DMZ-isolatie en de firewall afhankelijk van de applicatie instellen.
 • Het personeel kan eigen devices makkelijk op het netwerk aansluiten zonder tussenkomst van de IT-afdeling.
 • Toestellen die door de firma worden verstrekt, worden uitgerust via MDM-integratie.
 • Rolgebaseerd veiligheidsbeleid; geïntegreerde L2-7 firewall, RADIUS, VPN en GRE-tunneling functies; en toekenning van bandbreedte bepalen wat een gebruiker, device of applicatie mag doen na aansluiting op het netwerk zodat een omgeving wordt gecreëerd die compatibel is met HIPPA.
 • 24×7 Wireless Intrusion Prevention (WIPS) voor detectie van aanvallen & automatische Rogue AP mitigation.

Netwerkproblemen vaststellen en plaatsonafhankelijk oplossen

De HiveManager van Aerohive biedt een krachtig en toch makkelijk te gebruiken platform voor netwerkbeheer met access points, switches en routers voor de bijkantoren dat een gestroomlijnde gebruikerservaring biedt met intuïtieve dashboards en een reeks troubleshooting tools die van elke beheerder meteen een RF-expert maken.

 • Eenvoudigere aansluiting van duizenden devices dankzij auto-provisioning, een gestuurde workflow en een interactieve configuratie-assistent die u stap-voor-stap op het scherm begeleidt.
 • Transparanter dankzij heat maps van de dekking, asset tracking en een 360° gecontextualiseerd overzicht van de aangesloten gebruikers, devices en applicaties die in real-time kunnen worden bekeken of waarvan de geschiedenis kan worden opgevraagd.
 • Snellere probleemoplossing met betere interface voor helpdesk om de problemen van de clients in kaart te brengen en onmiddellijke oplossingen voor te stellen.

Unified access van in de grootste medische instelling tot bij de patiënt thuis

Het platform van Aerohive voor gebundelde mobiliteit biedt eenvoudige en veilige toegang tot het netwerk dankzij een unieke architectuur met een verspreid WiFi-besturingssysteem, unified access layer switches en alles-in-één routers voor de bijkantoren wat op elke plaats een naadloze gebruikerservaring garandeert. De bekabelde routers voor de bijkantoren zijn uitgerust met WiFi, firewall, VPN en 4G/LTE services zorgen voor een consistente gebruikerservaring van in het ziekenhuis tot bij de patiënt thuis.

Flexibel platform dat meegroeit

De unieke architectuur van Aerohive biedt volledige commerciële en technologische flexibiliteit.

 • Aangezien het Aerohive netwerk geen centrale controller nodig heeft, hoeft u deze ook niet aan te schaffen. Een controller is een grote kostenpost die wegvalt bij Aerohive. Het netwerk kan eenvoudig van een enkel naar duizenden access points worden uitgebreid.
 • Dankzij beheer en services op basis van Cloud vermindert Aerohive de opstartkosten, verloopt de installatie automatisch en wordt de ondersteuning gecentraliseerd zodat de IT-afdeling minder werk heeft en de operationele uitgaven dalen.

Neem contact op met ons